Feestelijk 25ste cultuurseizoen samen met Jeugdraad Berlare.

Nieuw: “Jeugdraad Approved” voorstellingen

De Jeugdraad bekroonde een aantal voorstellingen waarop onze Berlaarse jeugd niet mag ontbreken met het label “jeugdraad approved”. We kozen voor Bart Cannaerts, Guga Baul, Frogfest, Les Truttes, De Piepkes, circus Hands Some feet, Jens Dendoncker,…

JB_Approved_2

De ticketverkoop start op 12 juni 2019. Meer info via de cultuurdienst, 052 43 25 50 en cultuur.reserveren@berlare.be, www.ccstroming.be.

Nieuw: “Berlaarse Fata Morgana”

“De Berlaarse Fata Morgana” is een nieuw cultureel jongeren evenement van jeugdraad Berlare binnen onze gemeente. Binnen dit uniek evenement zullen de jongeren en verenigingen van onze gemeente uitgedaagd worden aan de hand van verschillende opdrachten. Het geheel zal uitmonden in een groot spektakel op zaterdag 9 mei 2020, waarop zal duidelijk worden of de verschillende opdrachten (muziek, dans, kunst, film, etc.) al dan niet tot een goede einde zijn gebracht. Om de avond af te sluiten zal een bekende lokale band het geheel in een ideale sfeer brengen in het Cultureel Centrum te Berlare. Verder informatie over de deelnemers, kostprijs en andere praktische details zal later bekend gemaakt worden via volgend online kanaal (www.jeugdraadberlare.com).