SKWAT-dag

groepsfoto_skwatdag

Inschrijven kan vanaf NU!

Wat?

Meer dan 200 Berlaarse kinderen tussen 6 en 12 jaar nemen jaarlijks deel aan de Skwat-dag. Het is een dag waarop Berlaarse jeugdigheid elkaar ontmoet en kennis maakt met zelfstandigen en verenigingen van eigen bodem.

Praktisch:

Zondag 10 maart 2019, dé dag waarop het gaat gebeuren. Woon je of ga je naar school in Groot-Berlare en ben je tussen de 6 en de 12 jaar oud? Dan ben jij 1 van onze SKWATTERS!

In de voormiddag neem je deel aan 2 zelfgekozen workshops. In de namiddag spelen we met z’n allen 1 groot spel waarbij we allerlei uitdagende boerderijopdrachten uitvoeren.
Je betaalt € 5 voor de volledige dag. Dit breng je de dag zelf cash mee samen met:

  • Je lunchpakket (en tussendoortjes)
  • voldoende drinken voor de hele dag
  • kledij, aangepast aan het weer.

Verzamelen doen we om 08u45 op de Vrije Basisschool Sint-Jozef (Schoolstraat 1, 9290 Overmere). Om 16u00 sluiten we hier ook de dag af.

Inschrijven voor de SKWAT-dag is verplicht en doe je voor vrijdag 1 maart 2019! Vanaf vrijdag 22 februari om 18h00 verschijnt op deze pagina een link naar een online formulier om de inschrijving te voltooien

Er worden per combinatie slechts een bepaald aantal kinderen toegelaten. Wacht dus niet te lang om jouw keuze te maken. Wanneer een combinatie vol zit kan je deze niet meer aanduiden. Hieronder kan je alvast een kijkje nemen wat de verschillende mogelijkheden zijn:

Combinaties skwat dag

Wij staan alvast te popelen om er samen met jullie een fijn avontuur van te maken!

Heb je nog vragen?
Lars Persyn (0472/96.46.24)
Eva Aelbrecht (0477/68.10.54)